Hírek
FEBRUÁR 26-ÁN JÖN A KÉS HEGYE 2017. február 6.

Február 26-án jelenik meg A kés hegye című új dalunk videoklippel együtt. A premierre 19:00-kor kerül sor a Facebook-oldalunkon, és másnaptól elérhető lesz az iTunes, a Google play, a Deezer és a Spotify kínálatában is. A megjelenés után pár nappal indul A kés hegye turné. Turnédátumok: http://www.facebook.com/depressziomusic/events

NÉGYEN MEGYÜNK TOVÁBB 2017. január 24.

SODA távozásának bejelentése után sokan kérdeztétek tőlünk, hogy érkezik-e új Sampler-es a zenekarba, vagy visszatérünk a négytagú formációhoz. Úgy érezzük, hogy a jelenlegi terveinket négyesben tudjuk a legjobban megvalósítani, tehát ebben a felállásban megyünk tovább. Nem várat sokat magára a folytatás, ugyanis ezen a héten már stúdióban dolgozunk és klipet forgatunk. Az ősszel megjelenő új nagylemez előfutáraként, március elején érkezik videoklippel együtt A kés hegye című dal, és ekkor indul a tavaszi turnénk is. Bővebb információk hamarosan. Addig is, itt vannak a tavaszi turnédátumok: http://www.facebook.com/depressziomusic/events

Pálffy (SODA) Miklós távozott a zenekarból 2017. január 20.

Hét év közös munka után szakmailag eltávolodtunk egymástól SODA-val, ezért nehéz szívvel, de úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk.

Köszönjük a rengeteg szép élményt, a közös munkát, és minden jót, amit tőled kaptunk!

A legjobbakat kívánjuk neked SODA!

Tavaszi Turnédátumok 2017. január 9.

Bővebb információk hamarosan...

2016-os összefoglaló 2016. december 30.

Nektek köszönhetően a 2016-os év is remek volt a zenekar számára. Az év elejét pihenéssel és új dalok írásával töltöttük, majd jött egy sikeres, és nagyon jó hangulatú nyári és őszi turné. Novemberben megjelent a 15 éves jubileumi koncertfilmünk Blu-ray-en és DVD-n. Ez volt az első hazai Metal Blu-ray kiadvány. Most pár nap pihenés vár ránk, de a jövő héten már vissza is térünk a próbaterembe, ugyanis sűrű év elé nézünk. Március elején egy új dallal és klippel jelentkezünk, amihez egy 2 hónapos turné is kapcsolódik majd. Szépen alakul már a nyári szezonunk is. Az ősz folyamán jelenik meg a 8. nagylemezünk, amit egy országos lemezbemutató turnéval ünneplünk majd meg, tehát nem fogunk unatkozni 2017-ben sem. :-)
Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy már 16 éve mellettünk álltok. Szívből köszönünk minden jót, amit idén kaptunk tőletek, és a legjobbakat kívánjuk nektek a következő évre!
Hamarosan jövünk a tavaszi turné állomásaival és részleteivel. Addig is, ITT egy összeállítás a 2016-os koncertfotókból. Jó nézelődést!

Koncertek
2017. március 24.Kazincbarcika - Diamond Rock Club
2017. március 25.Szentes - Művelődési Központ + Rómeó vérzik
2017. április 8.Székesfehérvár - FEZEN Klub + Rómeó vérzik
2017. április 15.Dunaszerdahely (SK) - Soul Hunter Music Club
2017. április 22.Kaposvár - Hang-ár + Rómeó vérzik
2017. május 5.Keszthely - 512 Club + Rómeó vérzik
2017. május 13.Budapest - Barba Negra Track