Hír
Debrecen másnapján.2019. november 17.

A tények összegzése és a Dokinak, valamint a szuper közönségnek járó köszönet után itt az ideje, hogy azoknak is kiemeljük a munkáját, akik megkönnyítették a brutális torokgyulladással nehezített koncert közben a dolgunkat. Maximális tisztelet és köszönet Mong Máténak a Burnoutból, aki bevállalta, hogy 1-2 órás felkészülési idő után Feri beugrósa lesz, ha szükség lenne rá, és a helyzet úgy hozza. Mivel kedveli a dalainkat, ezért nagyjából képben volt, és bár papírról olvasva, de végigénekelte a dalokat színpadi takarásban, hogy bármikor, ha a hangmérnökünk szükségét érzi be tudja adni. Végül nem volt rá szükség, ezért az utolsó két dalban már mint vendég lépett velünk színpadra, de nagy megnyugvást adott nekünk a jelenléte. A hangmérnökünknek Szűcs Szabolcsnak is komoly kihívás egy ilyen helyzetben dolgozni, és ő nem csak, hogy kihozta a legjobbat belőle, de folyamatosan biztatott és nyugtatott minket a koncert közben a fülmonitorunkon keresztül. Imádunk Szabika! Köszönjük, hogy vagy nekünk! Külön köszi Fehér Gabinak a biztonsági stábunkból, hogy többször is elrohant a gyógyszertárba, valamint Horpáczi Dávidnak, Gábor Ádinak, Nikinek és a Roncsbár stábjának a sok segítséget! Valamint köszi a teljes stábunknak, hogy türelmesen, profin kezelték a helyzetet és végig jó hangulatú tudott lenni az este nekik is köszönhetően.
Mégegyszer óriási köszönet és tisztelet a debreceni közönségnek, hogy egy ennyire szerencsétlenül induló koncertből egy csodálatos élményt varázsoltak számunkra. Abból, hogy napokkal korábban elővételben teltházas lett a buli, már sejtettük, hogy különleges este elé nézünk, de nem igazán így terveztük... Legközelebb igyekszünk titeket maximálisan kárpótolni.
Most egész héten pihenés, antibiotikum és gyógyulás, hogy a pénteki szegedi és a szombati szolnoki bulikon már a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Jegyelővételi és egyéb információk ITT.

Koncertek
2020. július 18.Körmend - Rába Part Sport- és Szabadidőcentrum
2020. augusztus 7.Győr - Bridge Garden
2020. augusztus 8.Veszprém - Presszókert
2020. augusztus 15.Budapest - Barba Negra Track (új dátumon)
2020. augusztus 21.Egervár - Egervári Várkastély + ROAD (ÚJ DÁTUMON)
2020. augusztus 23.Sárvár - Vármeeting
2020. augusztus 26.Ásotthalom - Magyar Sziget
2020. augusztus 27.Hajdúnánás - Moto-Rock Weekend
2020. augusztus 28.Alsóörs - Tábor Fesztivál
2020. augusztus 29.Velencei-tó / EFOTT
2020. szeptember 5.Magyarkanizsa (SRB) - VIII. Kanizsa Feszt (új dátumon)
2020. szeptember 10.Győrújbarát - XVIII. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál
2020. szeptember 12.Székesfehérvár - FEZEN Klasszik
2020. október 9.Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ + Dorothy
2020. október 16.Gödöllő - Trafo Club + Dorothy