Hírek
Debrecen másnapján. 2019. november 17.

A tények összegzése és a Dokinak, valamint a szuper közönségnek járó köszönet után itt az ideje, hogy azoknak is kiemeljük a munkáját, akik megkönnyítették a brutális torokgyulladással nehezített koncert közben a dolgunkat. Maximális tisztelet és köszönet Mong Máténak a Burnoutból, aki bevállalta, hogy 1-2 órás felkészülési idő után Feri beugrósa lesz, ha szükség lenne rá, és a helyzet úgy hozza. Mivel kedveli a dalainkat, ezért nagyjából képben volt, és bár papírról olvasva, de végigénekelte a dalokat színpadi takarásban, hogy bármikor, ha a hangmérnökünk szükségét érzi be tudja adni. Végül nem volt rá szükség, ezért az utolsó két dalban már mint vendég lépett velünk színpadra, de nagy megnyugvást adott nekünk a jelenléte. A hangmérnökünknek Szűcs Szabolcsnak is komoly kihívás egy ilyen helyzetben dolgozni, és ő nem csak, hogy kihozta a legjobbat belőle, de folyamatosan biztatott és nyugtatott minket a koncert közben a fülmonitorunkon keresztül. Imádunk Szabika! Köszönjük, hogy vagy nekünk! Külön köszi Fehér Gabinak a biztonsági stábunkból, hogy többször is elrohant a gyógyszertárba, valamint Horpáczi Dávidnak, Gábor Ádinak, Nikinek és a Roncsbár stábjának a sok segítséget! Valamint köszi a teljes stábunknak, hogy türelmesen, profin kezelték a helyzetet és végig jó hangulatú tudott lenni az este nekik is köszönhetően.
Mégegyszer óriási köszönet és tisztelet a debreceni közönségnek, hogy egy ennyire szerencsétlenül induló koncertből egy csodálatos élményt varázsoltak számunkra. Abból, hogy napokkal korábban elővételben teltházas lett a buli, már sejtettük, hogy különleges este elé nézünk, de nem igazán így terveztük... Legközelebb igyekszünk titeket maximálisan kárpótolni.
Most egész héten pihenés, antibiotikum és gyógyulás, hogy a pénteki szegedi és a szombati szolnoki bulikon már a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Jegyelővételi és egyéb információk ITT.

POKOL UTÁN A MENNYORSZÁG DEBRECENBEN.... 2019. november 17.

Halász Feri a debreceni buliról: “Sajnos előfordul, hogy az influenzát én sem tudom elkerülni és betegen kell színpadra állnom. Mivel a torkom már eléggé megedződött az emúlt 19 évben, és követem az ilyenkor megszokott protokollt, vagyis semmi bulizás, elég alvás, vitaminok, mézes tea, gyulladáscsökkentők, sok folyadék, ezért eddig mindig meg tudtam birkózni az ilyen helyzetekkel. A pénteki miskolci koncert rendben le is ment. Aztán jött a sokk. A debreceni hangbeálláson semmi hang nem jött ki a torkomon. Mivel a közönség jelentős része eddigre már feltehetően úton volt, ezért nem akartunk senkit sem cserben hagyni azzal, hogy lemondjuk a koncertet. Azt a döntést hoztuk meg, hogy próbáljuk meg minden lehetséges eszközzel megmenteni az estét. Az összes patikában elérhető gyógyszert beszereztük, de sajnos ebben a helyzetben már ez sem volt elég. Szerencsére a segítségünkre sietett Dr. Szerze Péter, aki megállapította, hogy tüszős mandulagyulladásom van, akut gégegyulladásom és a légcsövem is rossz állapotban van. Egy megoldást tudott javasolni. Intravénásan kaptam szteroidos gyulladáscsökkentőt tőle. Ez nagyjából 90-120 perc alatt kezd el hatni, de már csak 1 óránk volt a kezdésig. Fél órát csúsztattunk a kezdésen, és abban maradtunk, hogy meglátjuk mi lesz...
Ha van pokoli helyzet egy énekes számára a színpadon, akkor az mindenképpen az, ha egy ép hang nem jön ki a torkán. Az első pár dal sajnos így ment le. És akkor valami csodálatos dolog történt... Teljesen megértettük volna, ha a közönség csalódottan elindul a kijárat felé, de nem így történt. Olyan hangerővel üvöltötték a szövegeket, hogy ők lettek a leghangosabb közönség a Roncsbár történetében. Nem vicc, igazoltan 116 decibelt mutatott a mérőműszer. :-) Közben elkezdett hatni a gyógyszer és, ha közel sem teljesen, de visszatért a hangom, és valami elképesztően jó hangulatú bulizásba csapott át az este. Karrierem egyik legfelemelőbb színpadi momentuma volt azt megtapasztalni, hogy milyen lojális, megértő és jófej módon kezelte a közönségünk ezt a helyzetet. Végtelenül BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK. Örök hálánk ezért az estéért! Nagy köszi a Dokinak + a Depi és Roncsstábnak!

DEBRECEN SOLD OUT❗️ 2019. november 13.

Köszönjük szépen! Nagyon megtisztelő. Előtte még Miskolcon is zúzunk egy hatalmasat. Jegyelővételi és egyéb információk IDE KATTINTVA.

SZOMBATHELYI KÉPEK / JÖN MISKOLC ÉS DEBRECEN 2019. november 11.

ITT vannak a remek hangulatú teltházas szombathelyi buli képei Horpáczi Dávidtól. A héten alaposan belehúzunk a Rockolásba. Pénteken a miskolci Helynekemben tombolunk veletek, szombaton pedig a debreceni Roncsbárban. Az elmúlt évek tapasztalatai, valamint az aktuális jegyállás alapján arra biztatunk mindenkit, aki biztosan szeretne velünk tartani ezen a két estén, hogy gondoskodjon időben a belépőjéről. Jegyelővételi és egyéb információk IDE KATTINTVA.

HOLNAP SZOMBATHELYEN... 2019. november 8.

... mutajuk meg, hogy milyenek az új dalok élőben, és viszünk egy csomó régebbi kedvencet is.
ITT egy interjú a bulival kapcsolatban.

Elővételben kedvezményes jegyek ma éjfélig kaphatók az ESEMÉNYBEN megjelölt pontokon.

Koncertek
2019. november 22.Szeged - IH Rendezvényközpont (Nehéz szó lemezbemutató)
2019. november 23.Szolnok - Váróterem Klub (Nehéz szó lemezbemutató)
2019. december 7.Győr - Bridge (Nehéz szó lemezbemutató)
2019. december 14.Gyöngyös - Start Műhely (Nehéz szó lemezbemutató)
2019. december 21.Budapest - Barba Negra Music Club (Nehéz szó Lemezbemutató Koncert)