Hírek
BUDAPEST 90%-IG TELE / JEGYEK MÁR CSAK A BARBA RENDSZERÉBEN 2018. december 19.

A Jegyek 90%-a már elkelt a szombati budapesti koncertre. Ha biztosan velünk szeretnél bulizni, akkor válaszd a kedvezményes árú elővételes vásárlást! Jegyek már csak a Barba Negra rendszerében kaphatók.
- ONLINE: http://jegy.rock1.hu/depresszio_20181222
- HAGYOMÁNYOS: Barba Negra Track jegypénztár
Nyitvatartás: H - P: 12:00 - 18:00
Cím: 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Info: ITT.

GYŐR KÉPEKBEN / JÖN BUDAPEST 2018. december 16.

ITT vannak Horpáczi Dávid képei a remekül sikerült győri koncertről. Ilyen előzmények után már nagyon várjuk, hogy itthon is zúzhassunk egy alaposat szombaton a Barba Negrás bulin.

1 hét múlva jön a Válaszok után... lemezbemutató turné fináléja. 2018. december 15.

Elővételes jegyek korlátozott számban még kaphatók, de arra biztatunk mindenkit, aki biztosan velünk szeretne tartani, hogy szerezze be időben a belépőjét. Jegyelővételi helyszínek és egyéb információk IDE KATTINTVA.

10 NAP MÚLVA BUDAPESTEN 2018. december 12.

December 22-én jön a Barba Negrás buli, amire gyorsan fogynak a jegyek, tehát az elővételes jegyvásárlást javasoljuk mindenkinek. Természetesen, arról sem feledkezünk meg, hogy a budapesti mellett még 5 nagyszabású koncertünk lesz idén. Győr, Szekszárd, Szombathely, Székesfehérvár és Békéscsaba is alapos tombolásra készülhet a közel fél éves szünetünk előtt. Bővebb információk: http://bit.ly/deptour

MIT HASZNÁLTOK? MITŐL SZÓL ÍGY? 2018. december 11.

A Hangszerbázis Szett Szemle című sorozatában mutattuk be a színpadi felszereléseinket a 18. születésnapi bulink előtt. Bízunk benne, hogy érdekes lesz nektek ez a kirándulás a "színfalak mögé", és hasznos információkat tudtunk mondani a szakmánk után érdeklődőknek is.

Koncertek
2019. május 18.Budapest - Barba Negra Track