Hírek
4 éves A kés hegye 2021. február 26.

Napra pontosan 4 éve jelent meg A kés hegye című dalunk, ami egy új kezdetet jelentett a zenekar számára. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb Depresszió dalát azóta több, mint másfél milliószor pörgettétek le a Youtube-on, és több, mint fél milliószor a Spotify-on. KÖSZÖNJÜK!

KÜLÖNJÁRAT AKCIÓ 2021. február 19.

30%-os akció a Különjáratos termékeinkre, a készlet erejéig!
Csapj le az utolsó darabokra!
A termékekért kattints IDE!

MEGLEPETÉS 2021. január 15.

Ígértünk nektek egy meglepetés feldolgozást, amivel egyben boldog születésnapot is szeretnénk kívánni a 75 éves Nagy Ferónak. A hazai szakma számos képviselőjének Beatrice átdolgozásai mellett, a miénk is szerepel a FERÓ 75 albumon, ami egyben a megújult kiadónk, a H-Music Hungary első kiadványa.

JUBILEUM PÓTLÁS JÖVŐRE + ÚJ KIADVÁNY 2020. december 19.

A Covid előtti terveink szerint éppen ma zártuk volna a 20. jubileumi évünket a budapesti Barba Negrában, de aztán történt, ami történt....
Borzasztóan hiányoztok nekünk Ti és a koncertezés, de nem kesergünk...inkább, előre nézünk.
Sokat gondolkodtunk azon, hogy nem erőltetett-e 21 évesen ünnepelni a 20 éves jubileumunkat, de mivel elsősorban ez a veletek közösen eltöltött idő megünneplése, és ez most valóban egy rendkívüli helyzet volt, ezért jövő nyáron és ősszel alaposan megpörgetjük a 20+1 -es szülinapot.
Májusban egy Best Of kiadvány is érkezik az évforduló alkalmából, amin 2 új dal, 1 feldolgozás, 3 régebbi dal újra-rögzített változata, valamint 15 további felvételünk újra-masterizált változata kapott helyet. A turnédátumok még egyeztetés alatt állnak, de azt garantáljuk, hogy alaposan bepótolunk mindent IS.

ÚJ DÁTUMON A BUDAPESTI KONCERT / ELMARAD A PÉCSI BULI 2020. december 8.

A jelenlegi korlátozások miatt nem megvalósíthatóak a decemberre tervezett koncertjeink. A 12.19-re tervezett budapesti koncert 2021.04.10-én kerül pótlásra. Ezzel kapcsolatban itt a Rock1 közleménye:
"Tájékoztatjuk, hogy a 2020.12.19-re a BARBA NEGRA-ba tervezett DEPRESSZIÓ koncert halasztásra kerül.
A rendezvény új időpontban 2021.04.10-én a BARBA NEGRA-ban kerül megrendezésre.
A 2020.12.19-re megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzék meg a belépőiket!
Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2020.12.31-én éjfélig.
A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó emailre válaszolva jelezzék felénk.
Köszönjük megértését és türelmét!"
A jegyértékesítés folytatásáról hamarosan bővebb információkat osztunk meg Veletek.
A december 18-ra Pécsre tervezett koncert elmarad. Az eddig megvásárolt jegyek árát a Rock1 automatikusan visszautalja.
Bízunk benne, hogy jövőre már nyugodt körülmények között tudunk turnézni, és bepótolni az idén elmaradt bulikat. Addig is, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Koncertek
2021. április 10.Budapest - Barba Negra (ÚJ DÁTUMON)