Hírek
GYŐR KÉPEKBEN / JÖN GYÖNGYÖS ÉS BUDAPEST 2019. december 10.

Egy remek hangulatú győri estét örökített meg KÉPEKBEN Horpáczi Dávid. Ha van kedved egy ilyen bulihoz, akkor várunk most szombaton Gyöngyösön, és 21-én Budapesten. INFO

TE VAGY A DECEMBEREM 2019. december 1.

Győr, Gyöngyös, Budapest! Készüljetek!
Jön az év és a turné zárása, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni. A téli hidegben is forró hangulatú estékre készülünk veletek, és minden utolsó energiánkat belerakjuk ebbe a 3 buliba. Tartsatok velünk!
Info:
12.07. Győr - Bridge
12.14. Gyöngyös - Start Műhely
12.21. Budapest - Barba Negra

KARÁCSONYI "CSÚNYA CUCCOK" ELŐRENDELÉS 2019. november 29.

December 3-ig tudjátok előrendelni a karácsonyi kollekciónkat. Ezek a termékek később nem lesznek elérhetőek, és csak annyi készül belőlük, amennyit addig megrendeltek a webshopunkban: http://www.depressziowebshop.hu/kereses/kulcsszo/karácsonyi/
A ti kérésetekre a pólókból és a pulcsikból is rendelkezésre áll minden gyerek-méret.
A webshopunkban elérhető egyéb termékekkel kapcsolatban a december 14-ig leadott rendelés esetén tudjuk vállalni, hogy karácsonyig megérkezik hozzátok.
Kellemes ünnepi készülődést kívánunk mindenkinek!

1 HÓNAP MÚLVA BUDAPESTEN! 2019. november 21.

December 21-én jön a Nehéz szó lemezbemutató koncertje a budapesti BARBA NEGRA Music Clubban, ami a turné- és évzáró koncertünk is lesz egyben. Minden szempontból ez lesz az őszi-téli országjárás legnagyobb eseménye, tehát már nagyon lelkesen készülünk rá. Elővételben kedvezményes jegyek és minden egyéb információ ITT.

Debrecen másnapján. 2019. november 17.

A tények összegzése és a Dokinak, valamint a szuper közönségnek járó köszönet után itt az ideje, hogy azoknak is kiemeljük a munkáját, akik megkönnyítették a brutális torokgyulladással nehezített koncert közben a dolgunkat. Maximális tisztelet és köszönet Mong Máténak a Burnoutból, aki bevállalta, hogy 1-2 órás felkészülési idő után Feri beugrósa lesz, ha szükség lenne rá, és a helyzet úgy hozza. Mivel kedveli a dalainkat, ezért nagyjából képben volt, és bár papírról olvasva, de végigénekelte a dalokat színpadi takarásban, hogy bármikor, ha a hangmérnökünk szükségét érzi be tudja adni. Végül nem volt rá szükség, ezért az utolsó két dalban már mint vendég lépett velünk színpadra, de nagy megnyugvást adott nekünk a jelenléte. A hangmérnökünknek Szűcs Szabolcsnak is komoly kihívás egy ilyen helyzetben dolgozni, és ő nem csak, hogy kihozta a legjobbat belőle, de folyamatosan biztatott és nyugtatott minket a koncert közben a fülmonitorunkon keresztül. Imádunk Szabika! Köszönjük, hogy vagy nekünk! Külön köszi Fehér Gabinak a biztonsági stábunkból, hogy többször is elrohant a gyógyszertárba, valamint Horpáczi Dávidnak, Gábor Ádinak, Nikinek és a Roncsbár stábjának a sok segítséget! Valamint köszi a teljes stábunknak, hogy türelmesen, profin kezelték a helyzetet és végig jó hangulatú tudott lenni az este nekik is köszönhetően.
Mégegyszer óriási köszönet és tisztelet a debreceni közönségnek, hogy egy ennyire szerencsétlenül induló koncertből egy csodálatos élményt varázsoltak számunkra. Abból, hogy napokkal korábban elővételben teltházas lett a buli, már sejtettük, hogy különleges este elé nézünk, de nem igazán így terveztük... Legközelebb igyekszünk titeket maximálisan kárpótolni.
Most egész héten pihenés, antibiotikum és gyógyulás, hogy a pénteki szegedi és a szombati szolnoki bulikon már a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Jegyelővételi és egyéb információk ITT.

Koncertek
2020. március 7.Székesfehérvár - FEZEN Klub + Dorothy
2020. március 13.Gödöllő - Trafo Club + Dorothy
2020. március 20.Nyíregyháza - Club Hollwood
2020. március 21.Szentes - Művelődési Központ + Dorothy
2020. április 11.Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ + Dorothy
2020. április 12.Szombathely - Rock Húsvét
2020. április 18.Sopron - GYIK Rendezvényház + Moby Dick + Dorothy
2020. április 24.Kaposvár - Hang-ár Music Pub + Dorothy
2020. április 25.Keszthely - 512 Club + Dorothy
2020. május 9.Jászboldogháza - Strandfürdő / Condors MC Motoros Találkozó
2020. május 23.Budapest - Barba Negra Track (Nehéz szó Lemezbemutató Extra)