Hírek
20 ÉVE... 2020. január 14.

20 évvel ezelőtt adtuk az első koncertünket Hartmann Ádámmal a gödöllői Trafo Clubban. Ez volt az első fellépésünk 4 tagú formációként, tehát ezt tekintjük a Depresszió megszületésének. Sok minden történt azóta... Mivel egy bejegyzésben ezeket nem lehet összefoglalni, ezért csak a legfontosabbat emeljük ki... , és ez az, hogy TI VAGYTOK NEKÜNK. Nélkületek a zenekar sem létezhetne. Szívből KÖSZÖNÜNK MINDEN JÓT, amit az elmúlt 20 évben kaptunk tőletek! Külön KÖSZÖNET AZOKNAK, akik a munkájukkal és türelmükkel segítettek nekünk ebben a 2 évtizedben!
Idén nyáron és ősszel alaposan megünnepeljük VELETEK a születésnapunkat.

Jön a tavaszi turné 2020. január 6.

...és akkor kezdjünk el együtt készülődni a 2020-as tavaszi bulikra! Válasszátok ki a számotokra szimpatikus állomást/állomásokat és tegyük oda rendesen az estét! Hamarosan további informárciókkal jövünk a turnét illetően, de addig is, minden info itt: http://depressziomusic.hu/koncertek és az eseményeknél: http://www.facebook.com/depressziomusic/events/

DEPI NEW YEAR! 2019. december 31.

Köszönjük szépen, hogy ebben az évben is velünk voltatok! Hálásak vagyunk minden jóért, amit idén kaptunk tőletek. Külön köszi mindenkinek, aki segítette a munkánkat, és minden elismerésünk a stábunknak!
Jön 2020, ami a lemezbemutató turné folytatása mellett a 20 éves jubileumunk megünnepléséről fog szólni számunkra, tehát egy izgalmas évnek ígérkezik a Depresszió történetében.
Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

PLATINA SZÓ 2019. december 29.

Az új lemez a megjelenés utáni első pár napban aranylemez státuszt ért el. Eredetileg ezt vettük volna át hivatalosan is a budapesti lemezbemutató koncertünkön. A koncert hetében kapta meg a kiadónk a friss eladási adatokat, amiből az derült ki, hogy már a PLATINALEMEZ státuszt is elérte a NEHÉZ SZÓ. Alaposan megleptek minket az EDGE Records munkatársai, mert csak a színpadon közölték velünk a remek hírt. Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek, aki az eredeti példány beszerzésével támogatta a munkánkat. Ez a lemezünk lett a legrövidebb idő alatt PLATINA, és az egyik legsikeresebb őszi szezon van a hátunk mögött, ami azt is mutatja számunkra, hogy jó úton haladunk, és ezt ti is értékelitek. SZÍVBŐL KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VAGYTOK!

PLATINA / BUDAPEST KÉPEKBEN 2019. december 24.

Platina lemez, elővételben telt ház és egy prémium hangulatú koncert, csodálatos közönséggel. Szívből köszönjük Budapest!

Horpáczi Dávid képeit IDE KATTINTVA éritek el.

Koncertek
2020. április 18.ELMARAD! / Sopron - GYIK Rendezvényház + Moby Dick + Dorothy
2020. április 24.ELMARAD! / Kaposvár - Hang-ár Music Pub + Dorothy
2020. április 25.ELMARAD! / Keszthely - 512 Club + Dorothy
2020. május 8.Egervár - Egervári Várkastély + ROAD
2020. május 9.Jászboldogháza - Strandfürdő / Condors MC Motoros Találkozó
2020. május 23.Budapest - Barba Negra Track (Nehéz szó Lemezbemutató Extra)
2020. október 9.ÚJ DÁTUMON! / Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ + Dorothy
2020. október 16.ÚJ DÁTUMON! Gödöllő - Trafo Club + Dorothy