Hírek
10 NAP MÚLVA BUDAPESTEN 2018. december 12.

December 22-én jön a Barba Negrás buli, amire gyorsan fogynak a jegyek, tehát az elővételes jegyvásárlást javasoljuk mindenkinek. Természetesen, arról sem feledkezünk meg, hogy a budapesti mellett még 5 nagyszabású koncertünk lesz idén. Győr, Szekszárd, Szombathely, Székesfehérvár és Békéscsaba is alapos tombolásra készülhet a közel fél éves szünetünk előtt. Bővebb információk: http://bit.ly/deptour

MIT HASZNÁLTOK? MITŐL SZÓL ÍGY? 2018. december 11.

A Hangszerbázis Szett Szemle című sorozatában mutattuk be a színpadi felszereléseinket a 18. születésnapi bulink előtt. Bízunk benne, hogy érdekes lesz nektek ez a kirándulás a "színfalak mögé", és hasznos információkat tudtunk mondani a szakmánk után érdeklődőknek is.

A jegyek 75%-a elfogyott! 2018. december 10.

Arra biztatunk mindenkit, aki biztosan szeretne velünk bulizni 22-én a Barba Negrában, hogy szerezze be elővételben, kedvezményes áron a jegyét.
Jegyelővételi és egyéb információk ITT.

MISKOLC KÉPEKBEN / JÖN GYŐR 2018. december 9.

Egy nagyon kellemes hangulatú buliban volt részünk Miskolcon, amiről Horpáczi Dávid készített nektek fotókat. Már várjuk a turné folytatását, amire pénteken kerül sor Győrben. Utána pedig jön a budapesti buli a Barba Negrában..

SZOMBATON MISKOLCON 2018. december 3.

Már nagyon lelkesen készülünk a turné folytatására. Egy felszabadult hangulatú bulira várunk mindenkit szombaton a miskolci Generali Arénában. Bővebb INFO

Koncertek
2019. május 18.Budapest - Barba Negra Track