Hír
‼️ELMARAD A TURNÉ‼️ CSAK 2 KONCERT LESZ / JUBILEUM JÖVŐRE2020. szeptember 20.

Egy ilyen megpróbáltatásokkal teli év után, már nagyon szerettük volna egy alapos turnéval bepótolni azt a rengeteg örömöt, amitől a vírus megfosztott titeket és minket, de erre sajnos még várnunk kell. A járvány második hullámának erőteljes megérkezése miatt, kiszámíthatatlanná vált számunkra a következő időszak. Ebben a helyzetben nem látjuk biztosítottnak, hogy kellemes hangulatú estékben lesz részetek, ezért inkább a lemondás mellett döntöttünk. Bízunk benne, hogy megértitek a döntésünket és köszönjük a türelmeteket!

A megvásárolt jegyekkel kapcsolatban, itt a Rock1 közleménye:
" A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyeket automatikusan visszatérítjük!
A visszatérítések 2020.10.01-től kezdődnek.
Ha Önnek van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, emailben tájékoztatjuk erről. A megnövekedett forgalom miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!"

Bízunk benne, hogy az év végére kedvezőbben alakul a helyzet, ezért a turné utolsó 2 állomását (12.18. Pécs és 12.19. Budapest) mindenképpen szeretnénk megvalósítani. Ezekre a koncertekre továbbra is lehet jegyet kapni.

Már ez a turné is a sokadik tervünk volt erre az évre, hiszen eredetileg egy nagyszabású születésnapi ünneplést terveztünk. Mivel mindenképpen szeretnénk tisztességesen megünnepelni veletek a közösen eltöltött 20 évünket, ezért jövőre pótoljuk a jubileumot és az idei bulikat. A jövő nyári koncertsorozathoz egy új dalokat, újrarögzített és újramasterizált változatokat tartalmazó Best of anyag is készül majd. Ennek előfutáraként jelenik meg az Életfogytig című új dal október 1-én a Youtube-on és 2-án az online zeneszolgáltatók kínálatában.

Hamarosan jelentkezünk. Addig is, vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Depresszió

Koncertek
2021. április 10.Budapest - Barba Negra (ÚJ DÁTUMON)