Hírek
KÖSZÖNJÜK, BUDAPEST! 2023. április 22.

Ezerszeresen köszönjük ezt a csodálatos estét mindenkinek, aki velünk tartott!

A koncertről készült képek IDE kattintva érhetők el.

JÖN AZ EZREDIK 2023. április 15.

Már nagyon készülünk az ezredik koncertre.

Április 21-én találkozunk a budapesti Barba Negrában.

Elővételben kedvezményes jegyek IDE KATTINTVA.

Bővebb információk ITT.

Fonogram-jelölés 2023. március 29.

Fonogram-díjra jelölték a “Vissza a Földre” című lemezünket. Köszönjük! A díjak átadására április 29-én kerül sor. Addig is, ITT tudtok tájékozódni és meghallgatni a jelölteket.

BETEGSÉG MIATT, HALASZTÁSRA KERÜL A SZÉKESFEHÉRVÁRI KONCERT 2023. március 24.

A március 25-re tervezett, FEZEN Klubbos koncertünk új dátumon lesz megtartva. Az új dátum: 2023.04.09. (húsvét vasárnap / másnap munkaszüneti nap)
Halász Feri az okokról: „hétfő este óta influenzás tüneteim vannak. (láz, nátha, torokfájás, stb). Bár, sokat javult az állapotom, de mivel még ma reggel sem voltam jól, ezért a biztonság kedvéért, valamint orvosi javaslatra Covid-tesztet végeztem, ami pozitív eredményt mutatott. Természetesen, sem a közönségünket, sem a velünk dolgozókat, sem a zenésztársaimat nem szeretném megbetegíteni, másrészt, ez a pár nap alaposan megterhelte a légzőszerveimet is, tehát nem is tudnék a megszokott színvonalon teljesíteni. Emiatt döntöttünk a zenekarral és a koncertszervezőnkkel egyetértésben a halasztás mellett. Mivel a nehezén már túl vagyok és folyamatosan javulok, ezért nem valószínű, hogy a turné további állomásait érinti ez a szerencsétlen helyzet. Köszönöm a megértéseteket!”
Köszönjük a stábunknak, a FEZEN Klubnak és a Király Halott zenekarnak a rugalmasságot! Tudjuk, hogy ti is nagyon vártátok már a koncertet, ahogyan mi is, ezért mindenképpen szerettük volna pótolni.
A jegyértékesítés tovább folytatódik. Április 8-án éjfélig lehet kedvezményes jegyeket kapni a koncertre. Természetesen, annak sem kell aggódnia, aki már megvette a jegyet, de nem felel meg neki az új dátum. Íme a Rock1 közleménye:
„A 2023.03.25-re megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra!
Akik számára az új időpont nem megfelelő, belépőjegyüket a vásárlás helyszínén visszaválthatják 2023.03.31-én éjfélig.
A Rock1 online felületén vásárolt belépőjegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzék felénk.”

Aranylemez lett a Vissza a Földre 2023. március 16.

Köszönjük szépen!

Koncertek
2024. április 13.2024. START / Budapest - Barba Negra Red Stage